O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Η Χρυσή Αυγή στο Φεστιβάλ Δημοκρατίας και Ελευθερίας του Λόγου στο Μπόρνχολμ της Δανίας

♠ Posted by freegoldendawn in at 5:43 μ.μ.
Το Σάββατο, 13 Ιουνίου, αντιπροσωπεία του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή, με επικεφαλής τον Ευρωβουλευτή Στρατηγό Γεώργιο Επιτήδειο, βρέθηκε στον νησί Μπόρνχολμ της Δανίας για να συμμετάσχει στο πολιτικό φεστιβάλ "Λαϊκή Συνάντηση" που συνδιοργανώνεται από την κυβέρνηση της Δανίας και τον δήμο του νησιού.

Η "Λαϊκή Συνάντηση" θεωρείται η γιορτή της Δημοκρατίας και της Ελευθερίας του λόγου καθώς όλα τα πολιτικά κόμματα της χώρας, οργανώσεις πολιτών, ΜΚΟ καθώς πολιτικές προσωπικότητες του εξωτερικού διοργανώνουν συνέδρια, διασκέψεις, πολιτικές αντιπαραθέσεις, παρουσιάσεις κλπ  παρουσία πολιτών και δημοσιογράφων. Όλες οι σχετικές δραστηριότητες λαμβάνουν ζωντανή και εκτενέστατη κάλυψη από τα εγχώρια ΜΜΕ.
Ο Στρατηγός Επιτήδειος εκπροσωπώντας την Χρυσή Αυγή συμμετείχε στο συγκεκριμένο φεστιβάλ έπειτα από πρόσκληση που έλαβε από τον Πρόεδρο του Εθνικιστικού κινήματος Danskernes Parti, Daniel Carlsen, και συμμετείχε στον πολιτικό διάλογο με θέμα "Διεθνής Εθνικισμός το 2015" μαζί με τον Γάλλο Yvan Benedetti του L'Œuvre française.

Ακόμα ο Στρατηγός ήταν προσκεκλημένος στην παρουσίαση του προγράμματος εργασίας του Danskernes Parti σχετικά με την μετανάστευση και τον επαναπατρισμό αλλά και στην πολιτική αντιπαράθεση του Daniel Carlsen με την κουρδικής καταγωγής σοσιαλίστρια  βουλευτή Özlem Cekic.
Οι πολιτικές δραστηριότητες που συμμετείχε το Κίνημα μας έλαβαν κάλυψη από όλα, ανεξαιρέτως, τα εγχώρια ΜΜΕ όπου η πλειονότητα τους ανακήρυξε την παρουσία της Χρυσής Αυγής ως το γεγονός του φεστιβάλ.