O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Το συστημικό ΚΚΕ ως χωροφύλαξ πολιτικών πεποιθήσεων απαιτεί: εγκληματική οργάνωση η Χρυσή Αυγή, επειδή είναι Εθνικιστική!

♠ Posted by freegoldendawn in at 5:50 μ.μ.
Τον ρόλο του ΚΚΕ ως πραιτοριανής φρουράς του αντεθνικού, μνημονιακού Καθεστώτος τον γνωρίζουν όλοι οι Έλληνες, ενθυμούμενοι τους τραμπούκους των ΚΝΑΤ να δρουν ως αστυνομική ασπίδα της Βουλής, κατά την ψήφιση του πρώτου Μνημονίου. Ο εξευτελισμός όμως της συμμορίας του Περισσού, δεν σταμάτησε εκεί. Η είσοδος της Χρυσής Αυγής στη Βουλή κατ' απαίτηση 500.000 περίπου Ελλήνων το 2012, αποτέλεσε για τη σφηκοφωλιά των μπολσεβίκων κόκκινο πανί.



Οι συνεχείς κοινωνικές δράσεις και παρεμβάσεις του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, το γεγονός ότι βρέθηκε έμπρακτα στο πλευρό των δοκιμαζόμενων Ελλήνων, ανέργων και εργαζομένων, φανέρωσε σε όλους τους συμπατριώτες μας την πολύχρονη εξαπάτηση την οποία υφίσταντο από τους «εργατοπατέρες» του Περισσού.
Το ΚΚΕ λύσσαξε, αλλά στάθηκε αδύνατο να αντιπαρατεθεί πολιτικά με τους Έλληνες Εθνικιστές. Επιχείρησε και επιχειρεί ακόμη και σήμερα να συκοφαντήσει το μοναδικό αυθεντικά Λαϊκό Κίνημα, εκμεταλλευόμενο την υψηλή, προνομιακή μεταχείριση της οποίας τυγχάνει από τα κατά τ' άλλα «εχθρικά», καπιταλιστικά μέσα ενημέρωσης. Σε κάθε καπιταλιστικό μέσο ενημέρωσης όπου εκτοξεύεται ένας οχετός λάσπης κατά της Χρυσής Αυγής, εκεί πρωταγωνιστεί και ένας μπολσεβίκος του ΚΚΕ που προσπαθεί με ψεύδη ασύστολα να περισώσει την κομματική του καριέρα.
Ούτε τεκμηριωμένα στοιχεία, ούτε αποδείξεις μεταχειρίζονται οι μπολσεβίκοι για να χτυπήσουν τη Χρυσή Αυγή. Οι θρασύτατες επιθέσεις τους, προσέκρουσαν στη χλεύη του Λαού. Αποκαρδιωμένοι και σε δεινή θέση οι μπολσεβίκοι, ανέμεναν στωικά την πολιτική τους ταφή από την Χρυσή Αυγή. Ώσπου ξαφνικά, εμφανίζεται μια πατριδοκάπηλη και μνημονιακή κυβέρνηση (ΝΔ του Σαμαρά) και μια κλίκα επίορκων, οι οποίοι επιχειρούν με αντισυνταγματικές μεθοδεύσεις να περιορίσουν και να φυλακίσουν τη Χρυσή Αυγή. Και ω του θαύματος, το ΚΚΕ προσπαθεί να αναστηθεί, καθιστώντας τους Σαμαράδες και τους συνοδοιπόρους του, τους καλύτερους συντρόφους στην υπηρεσία του -κατά τον Ελληνικό Λαό- κόμματος του χαφιέ!
Την ίδια περίοδο κατά την οποία η Χρυσή Αυγή διώκεται παράνομα, ο Αρχηγός, βουλευτές και μέλη της προφυλακίζονται με κατηγορητήριο-τραγέλαφο και ενώ το μνημονιακό Καθεστώς εν χορώ απαιτεί την καταδίκη των Εθνικιστών, το ΚΚΕ καρπώνεται κέρδη εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ, πουλώντας τη συχνότητα που του έχει παραχωρήσει το Κράτος και η οποία δεν ανήκει στο ίδιο αλλά στον Ελληνικό Λαό! Ένα ακόμη σκάνδαλο μεγατόνων από τους μπολσεβίκους, στο οποίο οι καπιταλιστές έκλεισαν επιδεικτικά τα μάτια.
Ας επανέλθουμε όμως στα της Χρυσής Αυγής. Η πτώση της Χούντας Σαμαρά άνοιξε τα μέχρι τότε κλειστά στόματα ακόμη και βουλευτών της ψοφοδεξιάς, οι οποίοι ομολογούν πια την πολιτική σκευωρία η οποία στήθηκε εις βάρος των Εθνικιστών. Αντιθέτως, οι συμμορίτες του Περισσού επιμένουν να απαιτούν την καταδίκη της Χρυσής Αυγής επικαλούμενοι το σταλινικής υφής επιχείρημα: είναι εγκληματική οργάνωση επειδή είναι Εθνικιστές! Το ΚΚΕ αφελώς, λησμόνησε να προτρέψει τον εισαγγελέα, να συμπεριλάβει στην πρότασή του και τον αντικομμουνισμό ως ποινικό αδίκημα για να επιβαρύνει με μια ακόμη κατηγορία τους Χρυσαυγίτες!
Εκείνο το οποίο εν τέλει απομένει, είναι το εξής: Το ΚΚΕ με τους επίορκους και τον Σαμαρά και η Χρυσή Αυγή με το Λαό και την Πατρίδα!
Αυτό δεν αλλάζει όσο κι αν γαυγίζουν οι απόβλητοι της στέππας.
Ευάγγελος Καρακώστας