O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Μια πολιτική δίωξη με στοιχεία από Όργουελ

♠ Posted by freegoldendawn in at 2:30 μ.μ.
Δεν απαιτείται πλέον καμία εξειδικευμένη γνώση και καμία ιδιαίτερη μελέτη για να αντιληφθεί οποιοσδήποτε πολίτης οποιουδήποτε κράτους της γης την επιβαλλόμενη πραγματικότητα. Είναι αυτή των διεθνών εξουσιαστών που επιβάλλονται στα Έθνη και τους πολιτισμούς τους. Που αναμειγνύονται και καθορίζουν παρανόμως αυτοί και όχι οι πολίτες τους τόσο την εσωτερική όσο και την εξωτερική πολιτική τους. Που «ανακαλύπτουν» την «παραβίαση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων» για να εισβάλουν με κάθε παράνομο τρόπο σε αυτά, οικονομικά, γεωπολιτικά και βίαια με πολέμους. Είναι οι εκατοντάδες χιλιάδες Μ.Κ.Ο. και πολυεθνικές που κυβερνούν αυτές τον κόσμο και όχι οι εκλεγμένοι Ηγέτες τους. Το ζήτημα δεν είναι εάν τα Έθνη έχουν αντιληφθεί το εφαρμοζόμενο σχέδιο για την εξαφάνιση τους και την συνακόλουθη κατάργηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των ατομικών ελευθεριών. Το ζήτημα είναι τι θα κάνουν γι’ αυτό. Η Χ.Α. και ήδη σήμερα 640.000 περίπου ψηφοφόρων της έκανε το ΣΩΣΤΟ, αντέδρασε. Αντέδρασε προκειμένου να υπάρχει Ελευθερία και Κοινωνική Δικαιοσύνη. Αντέδρασε προκειμένου να υπάρχει Πολιτισμός. Αντέδρασε προκειμένου να υπάρχει Εθνική Ανεξαρτησία. Αντέδρασε για το Ελληνικό Έθνος και, συγχρόνως, αντέδρασε για όλα τα Εθνη. Και το παράδειγμά της έδειξε τον δρόμο και αφύπνισε τους λαούς των άλλων κρατών για μια εθνική αντίσταση που είναι συγχρόνως και μια ανθρώπινη αντίσταση.
Διότι χωρίς το Έθνος δεν νοείται άνθρωπος, αλλά «άτομο», δούλος μιας μηχανής παραγωγής παράνομου πλουτισμού, πολιτισμικής ισοπέδωσης και εξαθλίωσης της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Για τον λόγο αυτό, αποφάσισαν την καταστολή της Χ.Α. δηλ. την εξαφάνιση της Ελλάδος και την κατάργηση των πολιτικών και ατομικών δικαιωμάτων και ελευθεριών. Η Χ.Α. συμμετέχει στις εκλογές από το 1994. Στις εκλογές του Μαΐου του 2012 τα ποσοστά της έφθασαν το 7%. Η κυβέρνηση προκήρυξε επαναληπτικές εκλογές για τον Ιούνιο του 2012. Η Χ.Α. έλαβε και πάλι, στην δεύτερη εκλογική αναμέτρηση, το ίδιο ποσοστό και εξέλεξε 18 Βουλευτές στο Ελληνικό Κοινοβούλιο. Αυτό δεν εξυπηρετούσε τα διεθνή παράνομα ιμπεριαλιστικά τοκογλυφικά συμφέροντα. Για τον λόγο αυτό έστησαν μια πρωτοφανή, απεχθή και ανήθικη σκευωρία. Ετσι, ακολούθησαν άκρως αντισυνταγματικές και παράνομες παρακολουθήσεις των τηλεφωνικών συνδιαλέξεων του Αρχηγού, των Βουλευτών της, των στελεχών της, ακόμη και απλών πολιτών. Τι βρήκαν; Φυσικά, ΤΙΠΟΤΑ. Τα απολύτως ελεγχόμενα Μ.Μ.Ε. με φριχτά ψεύδη λασπολογούσαν καθημερινώς εις βάρος του Κόμματος. Το αποτέλεσμα; Η συνεχόμενη άνοδος των ποσοστών του Κόμματος. Παρακρατικές συμμορίες τρομοκρατούσαν τους Ελληνες ψηφοφόρους και έκαιγαν τα γραφεία του Κόμματος. Τι γινόταν; Αυξανόταν ο αριθμός των γραφείων. Ο Ελληνικός Λαός είχε καταλάβει πολύ καλά τι συνέβαινε. Για τον λόγο αυτό, ήδη τον Σεπτέμβριο του 2013, δηλ. μέσα σε μόλις 14 μήνες έδινε απλόχερα υπερδιπλάσια ποσοστά στην Χ.Α., όπως αυτά εμφανίζονταν στις διενεργούμενες για λογαριασμό της κυβέρνησης μυστικές δημοσκοπήσεις. Η Χ.Α. συνεχώς κάλπαζε προς την κορυφή. Ο Ελληνικός Λαός επικροτούσε τον Εντιμο και Ηθικό Αγώνα της για Ελευθερία, Δικαιοσύνη και Εθνική Ανεξαρτησία. Οι εγχώριοι υποτακτικοί των διεθνών τοκογλύφων βρίσκονταν κυριολεκτικά σε πανικό. Η κυβέρνηση προεξήγγειλε, ανοιχτά και απροκάλυπτα, μάλιστα, την δίωξη του Πολιτικού Κόμματος και την σύλληψη των Βουλευτών της. Γνώριζαν κάτι ή είχαν απλώς... μαντικές ικανότητες;
Λίγες ημέρες αργότερα, την 18-9-2013 ακολούθησε ένα καταδικαστέο συμβάν. Δέκα ημέρες αργότερα, το πρωί του Σαββάτου της 28-9-2013, χωρίς να προηγηθεί ούτε καν η στοιχειωδώς απαιτούμενη εκ του Νόμου άρση της βουλευτικής ασυλίας, πάνοπλες πολυπληθείς ομάδες αστυνομικών εισέβαλαν στις κατοικίες των Βουλευτών και τους συνέλαβαν. Ετσι, χωρίς λόγο, ενάντια στο Σύνταγμα και τους Νόμους. Έκτοτε, επί έναν ολόκληρο χρόνο, διεξαγόταν ανάκριση. Το αποτέλεσμα: ΜΗΔΕΝ. Κανένα απολύτως στοιχείο εναντίον των νομίμως εκλεγμένων Βουλευτών. Προφυλακίσεις, κατ’ οίκον περιορισμοί, περιοριστικοί όροι και απαγορεύσεις μέχρι και του λόγου. Μια αμιγώς ΠΟΛΙΤΙΚΗ δίωξη με πολιτικούς ομήρους τον Αρχηγό και τους Βουλευτές του 3ου τη τάξει σήμερα Πολιτικού Κόμματος της Χώρας. Όλοι δε, ΑΠΑΙΤΟΥΝ το αυτονόητο, να καταπέσει η σκευωρία και να αποκαλυφθούν πλήρως και δημόσια οι ενορχηστρωτές της. Αρκεί να αναφέρουμε ότι το παρακράτος, την 1η Νοεμβρίου του 2013, έφτασε ακόμη και στο σημείο να δολοφονήσει με τον πλέον στυγερό τρόπο εν ψυχρώ δυο νέα παιδιά που ευρίσκοντο έξω από τα γραφεία της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων του Κόμματος. Καμία καταδίκη, ούτε καν λεκτική, από το συνένοχο σύστημα...
Όχι, δεν υπερβάλλουμε. Ούτε περιγράφουμε εικόνες από το 1984 του George Orwell, τις ζούμε. Τα όσα συμβαίνουν από τον Σεπτέμβριο του 2013 στην Χώρα μας δεν μπορεί να τα αντέξει ούτε η Ηθική ούτε η Λογική και, σίγουρα, δεν μπορούν να χωρέσουν σε μερικές γραμμές. Η Ελλάδα του Αριστοτέλη που μετέδωσε ανιδιοτελώς παγκοσμίως τον Πολιτισμό της έχει μετατραπεί σε ένα τρισάθλιο άντρο μειοδοτών τυχοδιωκτών που καταλύοντας καθημερινά το Σύνταγμα και τους Νόμους ξεπουλούν την Πατρίδα μας και εξαφανίζουν το Ελληνικό Έθνος.
Όχι, δεν διαφωνούμε πολιτικά και ιδεολογικά μαζί τους. Και τούτο, πολύ απλά, γιατί αυτοί εκπροσωπούν το απόλυτο ιδεολογικό μηδέν. Και χωρίς ιδεολογία δεν νοείται πνευματικός άνθρωπος, χωρίς ψυχή δεν νοείται συναισθηματικός άνθρωπος και χωρίς αυτά τα δυο θεμελιώδη συστατικά της ανθρώπινης ύπαρξης, δεν νοείται καν άνθρωπος.
Η Χ.Α. δεν ζητά την συμπαράστασή σου στον Πολιτικό της Αγώνα. Και τούτο γιατί θεωρεί αυτονόητο Ηθικό Καθήκον της να τον διεξαγάγει με κάθε τίμημα. Ευελπιστεί, όμως, στην αφύπνισή σου για την επιβίωση όλων των ανθρώπων και όλων των Εθνών, δηλ. και την δική σου και του δικού σου Έθνους.