O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Γιάννης Λαγός: Στην Ελλάδα συνεχίζεται η παράνομη πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

♠ Posted by freegoldendawn in at 6:40 μ.μ.

Ο Βουλευτής Β' Πειραιώς, Ιωάννης Λαγός, στην «Συνάντηση του Εθνικού Ινστιτούτου Ανωτέρων Μελετών Ασφάλειας και Δικαιοσύνης με διακομματική αντιπροσωπεία της Διαρκούς Επιτροπής Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης» διεθνοποίησε, σε ανώτερους αξιωματούχους της Δημόσιας Διοίκησης και των Ενόπλων Δυνάμεων της Γαλλίας, το σοβαρό θέμα της μη ορθής εφαρμογής της δικαιοσύνης στην χώρα μας.

Στην εισήγησή του ο Συναγωνιστής Λαγός τόνισε ότι στην Ελλάδα ορισμένοι επίορκοι δικαστές, σχετιζόμενοι με την εκάστοτε πολιτική ηγεσία, αποφασίζουν για τον τρόπο επιβολής της δικαιοσύνης, που μόνο δίκαιος δεν είναι. Τρανό παράδειγμα αποτελούν τα μέλη της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Χρυσής Αυγής, εκ των οποίων ο Αρχηγός και τρεις βουλευτές είναι σε κατ' οίκον περιορισμό, τρεις βουλευτές είναι προφυλακισμένοι, ενώ άλλοι δύο βουλευτές έχουν στερηθεί το δικαίωμα εκφοράς δημοσίου λόγου και παρουσίας τους σε πολιτικές εκδηλώσεις του Εθνικιστικού Κόμματος.
Ο Συναγωνιστής Λαγός επεσήμανε ότι αυτή την «δικαιοσύνη» φρόντισε να επιβάλει ο πρώην πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, με την αρωγή ορισμένων επίορκων δικαστικών λειτουργών. Η Χρυσή Αυγή δεν διώκεται για έκνομες πράξεις αλλά για τους «πύρινους πολιτικούς της λόγους»! Τόνισε, μάλιστα, ότι ενώ η Ελλάδα έχει κυρώσει την Διεθνή Σύμβαση του Παλέρμο με τον Ν.3875/2010, που αναφέρει ότι απαραίτητη προϋπόθεση για την ύπαρξη εγκληματικής οργάνωσης είναι το οικονομικό όφελος, ωστόσο δεν εφαρμόζει -στην περίπτωση της Χρυσής Αυγής- την προϋπόθεση του οικονομικού οφέλους, διότι αυτόματα θα έπαυε η δίωξη εναντίον της, καθώς το πόρισμα του ΣΔΟΕ δικαιώνει την Χρυσή Αυγή ως προς την «καθαρότητα» των κομματικών ταμείων και των βουλευτών της.
Στην συνέχεια, ο Συναγωνιστής Λαγός υπενθύμισε στους παριστάμενους το μαγνητοσκοπημένο οπτικοακουστικό υλικό, που περιλαμβάνει συνομιλία του Βουλευτή Ηλία Κασιδιάρη με τον τότε Γ.Γ. της κυβέρνησης Σαμαρά, Παν. Μπαλτάκο, ο οποίος παραδέχεται ότι οι διώξεις εναντίον της Χρυσής Αυγής είναι καθαρά πολιτικές, με βασικούς ενορχηστρωτές τον τότε πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, τον υπουργό Δημόσιας Τάξης, Νικόλαο Δένδια, τον υπουργό Δικαιοσύνης, Χαράλαμπο Αθανασίου και την Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη.
Ωστόσο, στην χώρα της Δημοκρατίας και της Δικαιοσύνης, την Ελλάδα, και παρόλο που διέρρευσε ηχητική συνομιλία του πρώην πρωθυπουργού με συγκεκριμένο δικαστικό λειτουργό, όπου του έδινε εντολή να προφυλακίσει βουλευτές του Κόμματος, ουδείς εκ του πολιτικού ή δικαστικού κόσμου ασχολήθηκε περαιτέρω με την σοβαρότατη αυτή καταγγελία. Έκτοτε, συνεχίστηκε η πολιτική δίωξη κατά της Χρυσής Αυγής, όταν πολιτικοί και μη παράγοντες -που λεηλάτησαν οικονομικά την Χώρα τα τελευταία σαράντα χρόνια- παραμένουν στο απυρόβλητο.
Τέλος, ο Συναγωνιστής Λαγός αναφέρθηκε στο κρίσιμο θέμα της λαθρομετανάστευσης, επισημαίνοντας ότι στην χώρα μας έχουν εισβάλει εκατομμύρια παράνομων μεταναστών. Η Ελλάδα βιώνει μια άνευ προηγούμενου ανθρωπιστική κρίση λόγω των μνημονιακών πολιτικών που, σε συνδυασμό με την ανεξέλεγκτη εισβολή λαθρομεταναστών, έχει πλήξει καίρια την Ελληνική κοινωνία. Τα ευρωπαϊκά κράτη οφείλουν να αναλάβουν τις ευθύνες τους και να βοηθήσουν της Ελλάδα, να διαφυλαχθούν τα ελληνικά σύνορα και να τροποποιηθεί άμεσα η «Συνθήκη Δουβλίνο ΙΙ».