O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Ο Κωστόπουλος του «Ιού» διαφημίζει παρακρατικές ομάδες ένοπλης βίας

♠ Posted by freegoldendawn in at 8:03 μ.μ.
Οι τύποι που συγκροτούν την δημοσιογραφική ομάδα του «Ιού», πατώντας πάνω στην ασυδοσία που τους έχει δώσει η συστημική επίθεση εναντίον της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, φαίνεται ότι έχουν αναγορεύσει τους εαυτούς τους ως τους απόλυτους κριτές των πάντων. Χαμένοι μέσα στις ψευδαισθήσεις ενός φαντασιακού κόσμου, ο οποίος  διαλύθηκε από τα γεγονότα της ίδιας της Ιστορίας, αντιλαμβάνονται τους εαυτούς τους ως ανώτατους δικαστές και έχουν βγάλει ήδη την καταδικαστική τους απόφαση για την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μόνο που η Ελλάδα του 2015 δεν είναι Σοβιετική Ένωση του 1938 και ούτε υπάρχει περίπτωση να βρυκολακιάσει το πτώμα του διαβόητου σταλινικού εισαγγελέα Βισίνσκι.
Ακολουθώντας την τακτική «ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι», δημοσιεύουν διάφορες ανοησίες, οι οποίες δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα. Θεωρούν, όμως, ότι οι διακαείς πόθοι τους να ποινικοποιηθεί η έντιμη και νόμιμη πολιτική δράση ενός Λαοφιλούς Πολιτικού Κινήματος και κατ΄επέκταση η Ιδεολογία του Εθνικισμού, ώστε να προωθηθεί εύκολα η μετατροπή της Ελλάδας σε μια πολυπολιτισμική Χώρα, η οποία δεν θα έχει ομοιογενή Λαό αλλά ετερόκλητο πληθυσμό, μπορούν να πραγματοποιηθούν.
Το θράσος τους, όμως, ξεπερνάει κάθε όριο όταν ομιλούν περί «εγκληματικής οργανώσεως», αναφερόμενοι στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ενώ την ίδια στιγμή διαφημίζουν παρακρατική γκρούπα η οποία ξεκάθαρα όχι μόνο προτρέπει αλλά καμαρώνει και για τις βιαιοπραγίες της σε βάρος «φασιστών». Στην «Εφημερίδα των Συντακτών» (γνωστή και ως εφημερίδα των φωτομοντάζ) της Δευτέρας ο εκ των φορέων του «Ιού» Τάσος Κωστόπουλος έχει μια ολοσέλιδη αναφορά στις αντιφασιστικές ομαδούλες της autonome antifa και του antifa Kallithea (παράρτημα της πρώτης). Πρόκειται για ξεκάθαρα παρακρατικές συμμορίες, οι οποίες μιλούν ευθέως για φυσική βία κατά όσων αυτοί χαρακτηρίζουν ως «φασίστες», αλλά κανείς εισαγγελέας δεν έχει ευαισθητοποιηθεί. Με συνθήματα όπως «Ελλάδα σκάσε», «Αν απελαθούν 400.000 φασίστες χωρούν άνετα άλλοι τόσοι μετανάστες», «ωραία η Καλλιθέα, αλλά έχει πολλούς Έλληνες», δείχνουν ότι, πέρα από τα όποια ψυχολογικά προβλήματα και την πνευματική ανισορροπία που τους διακατέχουν, διαπνέονται από έναν ξεκάθαρα ρατσιστικό λόγο εναντίον των Ελλήνων. Και πάλι κανένας εισαγγελέας κατά του ρατσισμού δεν ευαισθητοποιήθηκε για την ξεκάθαρη αυτή εκδήλωση μίσους. Αντιθέτως, οι εφέτες ανακρίτριες Κλάπα και Δημητροπούλου στο παρελθόν αντιμετώπισαν τις παρακρατικές και παράνομες αυτές συμμορίες ως κάτι το φυσιολογικό.
Αναφερόμενες, μάλιστα, στην Antifa Kallithea την χαρακτήρισαν ως «τοπική οργάνωση», λες και πρόκειται για κάποιο νόμιμο πολιτικό κόμμα, με έγκριση από τον Άρειο Πάγο, το οποίο αναπτύσσει έννομη πολιτική δραστηριότητα, συμμετέχει στις εκλογές και δρα υπό το φως του Ήλιου. Στην πραγματικότητα η «αντίφα» πρόκειται για μια οργανωμένη συμμορία επίδοξων δολοφόνων με εγκληματικές επιδιώξεις και συμπεριφορές, οι οποίες ξεκινούν από εμπρηστικά συνθήματα αφαίρεσης της ανθρώπινης ζωής και φτάνουν μέχρι την φυσική βία εναντίον όσων θεωρούνται απ΄αυτήν ως «φασίστες». Έχει, επίσης, μεγάλο ενδιαφέρον ο τρόπος με τον οποίο οι συμμορίτες αυτοί κάνουν τις εκδηλώσεις τους σε διάφορες πλατείες. Παίρνουν, άραγε, άδεια από τον εκάστοτε Δήμο ή το τοπικό αστυνομικό τμήμα; Προφανώς και όχι. Απλώς γράφουν σε μόνιμη βάση εκεί που δεν πιάνει μελάνι κάθε επίφαση νομιμότητας και καταλαμβάνουν δημόσιους χώρους επειδή «έτσι γουστάρουν». Και όμως, για τα θρασύδειλα αυτά υποκείμενα με την ψυχοπαθητική διάσταση, ο Κωστόπουλος τους κάνει δωρεάν διαφήμιση στην φυλλάδα του, παρουσιάζοντας τις αφίσες τους, αλλά συνηγορώντας και στις απόψεις τους περί «αντιφασισμού». Πάει πολύ, λοιπόν, να μας κάνουν μαθήματα ανθρωπισμού, πλουραλισμού και σεβασμού στην άποψη του άλλου και την διαφορετικότητα, εκείνοι που σιγοντάρουν τις παρακρατικές και εγκληματικές συμμορίες των αυτοαποκαλούμενων «αντιφασιστών».
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ
Υ.Γ. Ένα, επίσης, από τα σημεία που η «Αντίφα» και ο Κωστόπουλος (αλλά και ο «Ιός» εξ ολοκλήρου) συναινούν, είναι και η πλήρης αποσιώπηση των όσων τραβάνε οι Παλαιστίνιοι από το κράτος του Ισραήλ. Και η παραμικρή αναφορά για το θέμα μοιάζει ως απαγορευμένη (από ποιους άραγε;), δίνοντας έτσι λαβή για σχόλια γύρω από τα αίτια αυτής της τόσο παρατεταμένης σιωπής.