O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Δεν τους φτάνουν τα λεφτά της Μέρκελ; Χοντρή κονόμα για τους «αντιφασίστες» η συκοφάντηση της Χρυσής Αυγής

♠ Posted by freegoldendawn in at 2:51 μ.μ.
Τελικά φαίνεται πως τα χρήματα που ρέουν σε αφθονία από τα γερμανικά ταμεία προς τις εν Ελλάδι «αντιφασιστικές» οργανώσεις δεν αρκούν ούτε για "ζήτω"! Κάποιοι πονηροί διαπιστώνουν πως η δαιμονοποίηση της Χρυσής Αυγής αποτελεί εξόχως προσοδοφόρα επιχείρηση και ως εκ τούτου εντείνουν τις θλιβερές τους παραστάσεις, οι οποίες μπορεί να προσελκύουν μετρημένους στα δάχτυλα γραφικούς μαρξιστές και τροτσκιστές, αποφέρουν όμως διόλου ευκαταφρόνητα έσοδα για τις τσέπες τους!
Αφορμή για το παρόν άρθρο στάθηκε η κοινοποίηση στα ιστολόγια της αριστερίστικης πανούκλας, συζήτησης-εκδήλωσης με θέμα «το αντιφασιστικό κίνημα μπροστά στη δίκη της Χρυσής Αυγής». Όπως διαβάζουμε, ομιλητές στη συζήτηση θα είναι οι συνήθεις συκοφάντες και υβριστές του Κινήματος των Ελλήνων Εθνικιστών, Δ. Ψαρράς, Ν. Γιαννόπουλος, Θ. Κούρκουλας, Τ. Γιαννόπουλος, ενώ θα παρέμβουν και τρεις ακόμη «ταλαίπωροι» αριστεροί που βρήκαν το νόημα της ζωής τους στον «μεγάλο αντιφασιστικό αγώνα»!
Αξίζει στο σημείο αυτό να υπενθυμίσουμε την αποκάλυψη της Χρυσής Αυγής αναφορικά με την χρηματοδότηση εκδόσεων με συγγραφέα τον Ψαρρά, κατά του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, δια του ιδρύματος Ρόζα Λούξεμπουργκ. Ο «αντιφασιστικός αγώνας» δηλαδή στην Ελλάδα, χρηματοδοτείται απευθείας από τα γερμανικά ταμεία με φαρδιά-πλατιά την υπογραφή της κυβέρνησης Μέρκελ! Οι εγχώριοι «αντιφασίστες» όμως, αποδεικνύονται αχόρταγα επιχειρηματικά μυαλά, καθώς η επιχείρηση «αντιφασισμός Α.Ε.» διαθέτει όλες τις προοπτικές για ακόμη μεγαλύτερα κέρδη. Άλλωστε σε καπιταλιστικό περιβάλλον ζουν, ακόμη κι ο αντιφασισμός είναι μια εργασία που πληρώνεται αδρά και αποφέρει εξίσου μεγάλα κέρδη.
Τα ανωτέρω συνοψίζονται στην τελευταία πρόταση του καλέσματος στην συζήτηση-εκδήλωση, όπου αναφέρεται το εξής αγωνιστικά μεγαλειώδες: Μετά τη συζήτηση θα ακολουθήσει πάρτι οικονομικής ενίσχυσης!
ΥΓ1: Η ιστορική πραγματικότητα υποχρεώνει το «αντιφασιστικό κίνημα» να αποδώσει τις δέουσες τιμές στους πιο άξιους -όπως απεδείχθη- αγωνιστές του: Α. Σαμαρά, Χ. Αθανασίου, Ν. Δένδια, Ι. Ντογιάκο, Ι. Κλάπα, Μ. Δημητροπούλου και φυσικά τους περίφημους ψευδομάρτυρες. Αυτοί αποτελούν την ψυχή του αντιφασιστικού κινήματος!
ΥΓ2: Το ΣΔΟΕ ήλεγξε επανειλημμένως τη Χρυσή Αυγή, συντάσσοντας πόρισμα το οποίο αποδεικνύει το πεντακάθαρο των κομματικών ταμείων. Δεν κάνει και μια βόλτα προς το «αντιφασιστικό κίνημα», ξεκινώντας από έναν τυπικό έλεγχο στο «πάρτι οικονομικής ενίσχυσης» και στις αποδείξεις που θα κόβονται;