O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Νίκος Αντωνιάδης: Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής θα δικαιωθεί πανηγυρικά - ΒΙΝΤΕΟ

♠ Posted by freegoldendawn in at 7:17 μ.μ.
Ο δικηγόρος κ. Νίκος Αντωνιάδης δήλωσε για την σημερινή αποφυλάκιση: "Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος έχει την απόλυτη πεποίθηση ότι δεν θα επιστρέψει ποτέ ξανά πίσω. Σε κάποιους μήνες όταν τελειώσει αυτή η περιβόητη δίκη που όλοι περιμένουμε με αγωνία θα αθωωθεί και θα δικαιωθεί πανηγυρικά. Από αύριο δουλειά. Προετοιμασία για την δίκη για την απόδειξη της πλήρους αθωότητας του ιδίου και των υπολοίπων βουλευτών που άδικα κατηγορούνται στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής...

Θα βρίσκονται σε κατ΄ οίκον περιορισμό με την δεύτερη κατηγορία της οπλοκατοχής, μια επίσης παράνομη κατηγορία. Διότι η οπλοκατοχή είναι επιβαρυντική περίσταση στο άρθρο 187 και δεν θα έπρεπε να έχει αυτοτελώς ούτε ο κ. Λαγός ούτε ο κ. Μιχαλολιάκος κριθεί δικονομικά από την Δικαιοσύνη. Ο δεύτερος όρος του κατ΄οίκον περιορισμού είναι παράνομοςΘα κάνουμε αυτό που πρέπει τις επόμενες ημέρες για να αρθεί και αυτός ο περιοριστικός όρος.
Η πρόωρη αποφυλάκιση Μιχαλολιάκου δείχνει ότι κάτι αλλάζει στην Δικαιοσύνη και στον τρόπο που αντιμετωπίζει την υπόθεση της Χρυσής Αυγής."