O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Συνέντευξη Ηλία Κασιδιάρη στην εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

♠ Posted by freegoldendawn in ,, at 6:34 μ.μ.
Δευτέρα, 2 Μαρτίου 2015 - 13:32      206

«Οι κλέφτες είναι ελεύθεροι και οι έντιμοι βουλευτές φυλακισμένοι»  

Η εκπομπή «Ελεύθεροι Πολιορκημένοι» του Νίκου Νικολόπουλου, παρουσίασε συνέντευξη του εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη μέσα από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ο Ηλίας Κασιδιάρης σχολίασε την απόφαση της προέδρου της βουλής Ζωής Κωνσταντοπούλου για την παρουσία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής λέγοντας πως είχε υποχρέωση με τον θεσμικό της ρόλο να θέσει το ζήτημα, διότι το σύνταγμα προβλέπει την λειτουργία της βουλής με 300 βουλευτές και όχι με 294.

Απαντώντας στον κ. Νικολόπουλο σχετικά με την εκλογική διαδικασία είπε πως δεν υπήρχαν ελεύθερες εκλογές γιατί οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής έκαναν προεκλογικό αγώνα από ένα καρτοτηλέφωνο παράνομα προφυλακισμένοι και επανεκλέγησαν μέσα από την φυλακή. Αυτό δεν άρεσε σε αυτούς που με πολιτικές εντολές έκλεισαν τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στην φυλακή και γι’αυτό τον λόγο αντέδρασαν όταν η πρόεδρος της βουλής είπε το αυτονόητο. Μάλιστα αυτοί που αντέδρασαν όπως ο Βενιζέλος και ο Μεϊμαράκης ήταν εκείνοι που επί ενάμιση χρόνο λειτουργούσαν την βουλή παράνομα και αντισυνταγματικά με λιγότερους βουλευτές.

Βέβαια αυτή την πρακτική ακολουθούσαν την προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο επί 18 μήνες και τις αποφάσεις αυτές περιγράφει λεπτομερώς ο Μπαλτάκος στο επίμαχο βίντεο, όπου είχαν δοθεί πολιτικές εντολές από τον ίδιο τον Σαμαρά.

Σχετικά με την απόφαση του εισαγγελέα που απαγόρευσε στους βουλευτές να μεταβούν στην βουλή διότι σύμφωνα με το σκεπτικό του δεν είναι το επάγγελμα τους, επισήμανε ότι πρόκειται για γελοία δικαιολογία όπως και όλο το σκεπτικό της προφυλάκισης σύσσωμης της κοινοβουλευτικής μας ομάδας. Όλη η στημένη κατηγορία βασίζεται στο ότι οι βουλευτές γνώριζαν τι ήθελαν να πράξουν οι οπαδοί και φίλοι του κόμματος σε όλη την Ελλάδα, από την Κρήτη μέχρι τον Έβρο.
Για την δική του προφυλάκιση επανέλαβε ότι βρίσκεται στην φυλακή γιατί σύμφωνα με τον εισαγγελέα Ντογιάκο οι δύο καραμπίνες με άδεια που του έδωσε το κράτος θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν από μία άγνωστη εγκληματική οργάνωση για να κάνει στο μέλλον άγνωστα εγκλήματα. «Αυτές δεν είναι δικαστικές αποφάσεις αλλά δικαστικά εγκλήματα» είπε χαρακτηριστικά.

Για όλο το διάστημα των διώξεων και τις αντιδράσεις βουλευτών είπε πως μέσα στην βουλή είχε πλησιάσει συγκεκριμένος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας λέγοντας πως ο Σαμαράς έχει δώσει εντολή σε δικαστικούς να βάλουν φυλακή όλους τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής και δεν υπάρχει κανένας στο δικαστικό σώμα να αντισταθεί. Πράγμα που αποδεικνύεται από το βίντεο Μπαλτάκου και το ηχητικό ντοκουμέντο όπου ο ίδιος ο Σαμαράς δίνει εντολές στον Παναθηναϊκάκια να φυλακίσει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής.

Τελικά μετά από αυτές τις ατράνταχτες αποκαλύψεις ο μόνος που κατηγορείται είναι ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής για δύο κακουργήματα, ενώ δεν έχει καμία απολύτως διερεύνηση των καταγγελιών αυτών οι οποίες αποδείχθηκαν όλες αληθινές. Μάλιστα υπενθύμισε ότι ο τότε υπουργός Δικαιοσύνης Αθανασίου ομολόγησε μέσα στην ολομέλεια της βουλής ότι έπαιρνε τηλέφωνο την προϊσταμένη των ανακριτών κατά την διάρκεια της ανακρίσεως του Ν.Γ. Μιχαλολιάκου.

Κλείνοντας αναφέρθηκε στην απαλλακτική εισήγηση του συμβουλίου εφετών που ξεκαθαρίζει ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής είναι αθώοι και το αναλύει με βάση ατράνταχτα νομικά επιχειρήματα. Παρόλα αυτά οι βουλευτές τους τρίτου πολιτικού κόμματος της χώρας παραμένουν στην φυλακή χωρίς κανένα στοιχείο εις βάρος τους.