O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Παναγιώτης Ηλιόπουλος: Στο δικαστήριο θα αποδειχθεί η σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής - ΒΙΝΤΕΟ

♠ Posted by freegoldendawn in , at 3:51 μ.μ.
Ο συναγωνιστής και περιφερειακός σύμβουλος Θεσσαλίας Παναγιώτης Ηλιόπουλος μίλησε μέσα από τα κελιά της Τιμής στο Ράδιο Bέρα Βόλου για την σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και την πολιτική δίκη που ξεκίνησε σήμερα.Αρχικά, είπε πως σέβεται τον θεσμό της Δικαιοσύνης αλλά όχι τους παραδικαστικούς που έστησαν την σκευωρία με τις εντολές της προηγούμενης κυβέρνησης Σαμαρά και Βενιζέλου.
 Πρόσθεσε μάλιστα ότι στην διαδικασία αυτή θα δικαστεί το τρίτο πολιτικό κόμμα της χώρας του οποίου οι βουλευτές βρέθηκαν κατηγορούμενοι επειδή ψηφίστηκαν από τον ελληνικό λαό και εκλέχθηκαν με δημοκρατικές διαδικασίες.
Κατήγγειλε την υποκρισία του αντισυνταγματικού τόξου που μιλάει συνέχεια για την «βία της Χρυσής Αυγής» την στιγμή που ακόμα δεν έχουν συλλυπηθεί τις οικογένειες των δολοφονημένων συναγωνιστών μας Γιώργου Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη.
Ξεκαθάρισε για ακόμη μια φορά ότι οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής δεν κατηγορούνται για καμία εγκληματική πράξη και η παρουσία τους στην ακροαματική διαδικασία δεν είναι κάτι που τους αφορά άμεσα. Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι η δίκη θα πρέπει είναι δημόσια ώστε να λάμψει η αλήθεια ενώπιον του ελληνικού λαού και να κατανοήσει όλος ο κόσμος το μέγεθος της σκευωρίας.
Σχετικά με τις πολιτικές εξελίξεις είπε πως ο Σύριζα θα ακολουθήσει την μνημονιακή πολιτική των Σαμαροβενιζέλων υπογράφοντας νέες συμβάσεις. «Το ότι άλλαξαν την ονομασία του μνημονίου δεν σημαίνει ότι το κατήργησαν» είπε χαρακτηριστικά. Σημείωσε πως ήδη ο Σύριζα υπέγραψε το προηγούμενο μνημόνιο του Σαμαρά και τον Ιούνιο θα υπογράψει και το επόμενο.