O X I - Φ Υ Λ Α Κ Ε Σ - Γ Ι Α - Τ Ο Υ Σ - Ε Θ Ν Ι Κ Ι Σ Τ Ε Σ
Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΛΛΑΞΕ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΣΕΛΙΔΑ ΣΕ

Δευτερόλεπτα

Δ. Σβερώνη: Κουκουλοφόροι εκτέλεσαν εν ψυχρώ τους Συναγωνιστές μας, Γιώργο Φουντούλη και Μανώλη Καπελώνη - ΒΙΝΤΕΟ

♠ Posted by freegoldendawn in , at 5:14 μ.μ.

Η Βουλευτής Λαρίσης, Δέσποινα Σβερώνη τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια επί του νομοσχεδίου σχετικά με την κατάργηση των σωφρονιστικών καταστημάτων Γ’ τύπου.

Η Συναγωνίστρια τόνισε ότι οι ποινικοί που έχουν εκτελέσει βαρύτατα εγκλήματα δεν θα πρέπει να μπαίνουν σε φυλακές Γ’ τύπου, καθώς αυτό θα χειροτέρευε την ίδια τους την προσωπικότητα και δεν θα λειτουργούσε θεραπευτικά. Από την άλλη πλευρά, μπορούν να λειτουργήσουν πτέρυγες για βαρυποινίτες μέσα στις φυλακές που ήδη υπάρχουν. Αν λειτουργήσει σωστά το σωφρονιστικό σύστημα μπορεί να υπάρξει και σωφρονισμός αλλά και γενική πρόληψη, ώστε να μην υπάρχουν εκ νέου εγκληματίες.
Μιλώντας για τους κουκουλοφόρους αναφέρθηκε στην άνανδρη δολοφονία των δύο Συναγωνιστών μας, του Μανώλη Καπελώνη και του Γιώργου Φουντούλη, που εκτελέστηκαν εν ψυχρώ. Αυτοί οι δολοφόνοι φορούσαν κουκούλα για να εμποδίσουν την εξιχνίαση του ειδεχθέστατου αυτού εγκλήματος.
Απαράδεκτο, επίσης, είναι και το άρθρο που αναφέρει πως μόλις οι αλλοδαποί κρατούμενοι εκτίσουν την ποινή τους στις φυλακές, θα συνεχίσουν να... φιλοξενούνται στην Χώρα μας. Για τους τοξικομανείς απαραίτητα χρειάζονται καταστήματα θεραπευτικού χαρακτήρα.